Kas ir kredīts internetā 2018-06-12

Kredīts internetā ir ērtākais un viennozīmīgi ātrākais veids, kā tikt pie papildus naudas līdzekļiem! Ja līdz šim neesi izmantojis ātro kredītu, izmanto kompāniju piedāvāto privilēģiju, pirmais kredīts internetā bez maksas!

Vai pieteikties kredītam internetā? Ja Tev steidzami ir nepieciešami papildus finanšu līdzekļi un Tev ir regulāri ienākumi un Tu esi 100% pārliecināts, ka spēsi izpildīt ar līgumu uzliktās saistības un atmaksāt ātro kredītu noteiktajā termiņā, tad izvēlies sev izdevīgāko kompāniju.

Kredītu atmaksas termiņi var svārstīties no viena mēneša līdz pat septiņiem gadiem. Līdz ar to rodas jautājums, kāpēc un kāda ir atšķirība? Galvenā atšķirība ir tā, ka tiem kredītiem, kuriem ir īsāks atmaksas termiņš, tiek uzskatīti par ātrajiem kredītiem; tiem kuriem termiņš ir garāks - pielīdzināms patēriņa kredītiem.

Ātrajam kredītam Tu vari ērti pieteikties un ātri saņemt atbildi par kredīta piešķiršanu vai gluži otrādi atteikumu izsniegt kredītu. Taču jāņem vērā, ka ātro kredītu summas ir nelielas un nepārsniedz 4000 €. Patīkami ir tas, ka, lai saņemtu ātro kredītu, Tev nav jāiesniedz izziņas vai citi dokumenti, Tavu maksātspēju garantē Tavi ienākumi

Patēriņa kredīts ir paredzēts, ja vēlies sasniegt nozīmīgus mērķus, piepildīt sapņus vai iegādāties kādu sen kārotu preci jeb veikt remontu savā dzīves vietā utml. Patēriņa kredītu summa var sasniegt pat 10000 €, ņemot vērā kompāniju piedāvājumu. Patēriņa kredītu kompānija izsniedz, ja Tev ir pastāvīgi ienākumi kredīta summas atmaksai. Šis kredīta veids ir izdevīgāks par ātrajiem kredītiem, jo procenti ir ievērojami zemāki un atmaksas termiņš ir garāks. Taču jāņem vērā, ka, lai saņemtu kredītu, būs nepieciešams ilgāks laika periods, iespējams pat līdz 4 darba dienām, un kompānija var prasīt papildus nodrošinājumus, piem., galvojumu.

Ja Tev ir radusies nepieciešamība aizņemties, iepazīsties ar kredītu kompāniju piedāvājumiem un izvēlies sev izdevīgāko, taču neaizmirsti par maksātspējas izvērtēšanu! Aizņemies atbildīgi!